Rreth Nesh

Auto Rubin

Auto Rubin operon prej 15 vite ne tregun Shqipetar. Tregton makina të reja dhe te përdorura të importuara nga Gjermania dhe Italia. Ofrojme per klientet tane,jo vetem me cmime konkuruese ne treg, por edhe automjete cilesore.
‘’Cilesia justifikon cmimin’’.
Nuk duhet asgje qe te beheni si ne vetem 15 vjet eksperienc dhe 3000 kliente.

Njoftime

/
Se shpejti sherbime te reja
2014-11-24 20:21:53

Korrektesi

Auto Rubin Ne garantojme korrektesi maksimale ne te gjitha sherbimet qe ofrojme

Siguri

Ekperienca jone e gjate na mundesone dhenjen e sigurise maksimale per klientet tane

Cilesi

Auto Rubin - 15 vite ne treg, 15 vite eksperience pune, 15 vite cilesi !